diumenge, 21 de març del 2010

Cultura organitzativa d'un equip mèdic d'un club de futbol- Pràctica 2

PRACTICA 2

En aquesta pràctica desenvoluparem un model de cultura organitzacional d’un equip mèdic d’un club de futbol.
En el si d’una temporada de futbol, els metges i preparadors físics han de preparar abans de començar una temporada el que serà el ritme de treball i entrenaments de la temporada. Per fer-ho, es basen amb els resultats de la temporada anterior i amb la previsió de partits de l’actual.
S’aprèn dels errors comesos durant la temporada anterior analitzant els resultats obtinguts en l’àmbit mèdic, i es necessita un bon equip i grup de treball per a estudiar nous mètodes de treball.
Per dur-ho a terme, dissenyarem la cultura organitzativa del que voldríem que fos l’equip mèdic el qual nosaltres en serem responsables.

- Enllaç d’un anunci relacionat amb el treball en equip, i en general; en l’èxit d’una organització. Escoltar atentament cada persona que parla, ja que realment creiem que cada frase que diuen, es la clau de l’èxit i del que voldríem en la nostra organització.


dijous, 11 de març del 2010

Ho sento pels merengues

Ahir, dia 10 de Març de 2010, es va cumplir uns dels somnis dels culés: Sí, el Real Madrid, va passa "olímpicament" de la Champions League, aquella per la qual han invertit 300 millons de euros per arrivar a la final somiada al Bernabéu.
On està ara el famós villarato? La crisis del Barça? Preocupeu-vos de lo vostra, que prouta feina en tindreu, i de pas, deixeu estar d'una vegada al barça i al barcelonisme.
Si guanyeu la lliga, pensareu que ha estat un èxit la temporada? Si és així, us recordaré que un equip de segona B us va eliminar de la copa del rei, per 4-0....i el cuart classificat de la Lliga Francesa, us ha eliminat de la màxima competició europea a vuitens de final.
Bueno, dit això, us deixo amb el que va passar el dia 10 de Març de 2010, cap allà a les 22:15 de la nit:

diumenge, 7 de març del 2010

Practica 1

Aquí està la pràctica 1.
Per a major comprensió, deixo per a que visualitzeu un video sobre els objectius de Henry Ford i la producció en sèrie:



Deixo també un enllaç on podreu veure d'una forma molt dinàmica i detallada, el procés de fabricació d'un vehicle de la marca Peugeot:


Aqui teniu l'enllaç per a visualitzar la pràctica 1.

Curiós vídeo sobre la fabricació d'un Audi R8, diuen que el més lent mai construït.